Home
Bun venit! PDF Imprimare Email

COMPANIA DE CONSULTANTA SI AUDIT CC&A® a fost infiintata ca urmare a cererilor de certificare crescande, emise de firmele interesate.

Principala activitate derulata a constat in asistenta companiilor in implementarea Sistemelor Internationale de Management (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000, HACCP, ISO 17025, ISO 15189, ISO 27001, ISO/TS 16949, AS 9100, SA 8000) si certificarea de produs – aplicarea marcajului CE. 

CC&A® este prezenta la nivel national atat prin reprezentanti comerciali cat si specialisti in implementarea de sisteme de management si consultanta in vederea certificarii de produs - aplicarea marcajului CE.

Compania de Consultanta si Audit este acreditata serviciile sale de consultanta de catre Asociatia Companiilor de Consultanta din Romania - ACCR, Programul de Finantare a Consultantei in Afaceri - BAS ROMANIA si este membra a Asociatia Romana de Franciza - ARF.

Peste 1000 de companii din Romania au apelat la serviciile de consultanta oferite de CC&A®.

 

Marca Inregistrata

CC&A este marca inregistrata a Compania de Consultanta si Audit Srl Cluj-Napoca. Utilizarea in orice fel a marcii CC&A este strict interzisa.

Va Recomandam

International Organization for Standardization iso.org
ASRO asro.ro
ACC Romania accromania.ro